Scrisori

Mihaela TATU

Mihaela Tatu

Multumesc Marshal!!! Multumesc Maresale!!!!

Au trecut deja 4 luni……..
Fiecare loc din aceasta lume are unicitatea si energia lui. Acesta este motivul pentru care imi place sa calatoresc. Pentru ca sufletul meu sa descopere singur aceste minuni ale creatiei divine. Si totusi, unele te patrund in toata fiinta si acolo raman.
In 4 septembrie am plecat in Israel. Iata… au trecut deja 4 luni. Dar eu, parca inca nu m-a intors de acolo. Si doar am mai fost in Tara Sfanta!
Ce anume a facut ca aceasta calatorie sa fie altfel?!!!! Se zice ca detaliile fac diferenta. Judecati si voi!!!
– Poate luna septembrie aleasa cu grija de catre organizatori, avand temperaturi numai potrivite pentru calatorie?
– Sau poate grupul format atent de catre organizatori, cu aceleasi preocupari.
– Ori poate conditiile de cazare si masa, selectate cu pricepere de catre organizatori.
– Stiiiu…Traseul gandit de catre organizatori, fluent si fara momente de asteptare.
– Nooo… Lipsa nici unei griji legate de transferul de bagaje, sau intrari la obiectivele istorice, pentru ca s-au ocupat organizatorii…
– Eu cred ca abundenta de informatii, experienta, povestile, legendele si adevarurile istorice, daruite cu generozitate de catre organizatori.
Si reluand ideile pe care tocmai le-am asternut aici, nu pot sa nu constat un numitor comun: ORGANIZATORII
Dar cine sunt acesti organizatori????
Agentia de Turism Marshal. Si ca sa fiu si mai clara, ghidul nostru in aceasta saptamana de cunoastere si introspectie, de relaxare si descoperire, a fost chiar managerul agentiei, d-nul Ion Antonescu. Maresalul cum ii place sa i se spuna. Si pe buna dreptate. Ne-a organizat intr-un fel pe care nu l-am mai intalnit la alte agentii si in alte excursii. Si am facut cateva la viata mea. Profesionalism, dedicare, organizare, punctualitate, siguranta, informatii, umor, decenta, seriozitate, promisiuni onorate. Toate intr-un singur om.
Iata cateva DETALII care fac diferenta. Si pentru care va recomand cu toata asumarea si onestitatea Agentia de Turism Marshal. Si daca veti avea norocul sa il aveti la carma si pe Maresal, atunci excursia nu poate fi decat o reusita.
Tot ceea ce imi doresc este o urmatoare aventura, o noua destinatie, intr-un loc pe care stiu ca Maresalul il va alege cu grija si responsabilitatea rolului pe care si l-a asumat cu seriozitate. Ma las pe mana lui pentru ca stie ce face.

Multumesc Marshal!!! Multumesc Maresale!!!!

Stima, respect, consideratie si pretuire!!!
Mihaela Tatu, realizator TV
5 ianuarie 2016